http://www.rkdos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.slideshow1gk-is-166.jpglink
http://www.rkdos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.slideshow2gk-is-166.jpglink
http://www.rkdos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.slideshow3gk-is-166.jpglink
http://www.rkdos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.slideshow4gk-is-166.jpglink
http://www.rkdos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.slideshow5gk-is-166.jpglink
  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Michael Hollander vrijwilliger van het jaar

ImageRKDOS heeft Michael Hollander uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar. Als hoofdtrainer van Turnen Heren is Hollander weliswaar een betaalde kracht, maar ook onbetaald steekt hij veel uren in de vereniging waarbij hij al jaren betrokken is.


Hollander denkt op bestuurlijk niveau mee met de club en ontwikkelde onder meer het beleidsplan van RKDOS. Hij kreeg de vrijwilligersprijs tijdens de algemene ledenvergadering van RKDOS. Voorzitter Jan Kneppers roemt het enthousiasme van de jonge turntrainer die ook een belangrijke rol speelt bij de afdeling recreatiegym en de Jolly Jumpers, de demonstratiegroep van RKDOS. “Hij is gedreven, en hij weet iedereen te enthousiasmeren, binnen en buiten de vereniging. En hij doet van alles dingen om dingen te promoten. Dat hebben we pas nog op televisie kunnen zien.”


De prijs kwam als een grote verrassing voor Hollander. “Er zijn mensen binnen de vereniging die meer werk doen. Ga lekker door, zou ik willen zeggen.” Hollander spreekt de hoop uit dat zijn prijs een stimulans is voor jongeren om ook vrijwilligerswerk te doen. “ Er zijn verenigingen die kapot gaan door te weinig vrijwilligers.”


RKDOS verkoos Julia Bont tot erelid. Bont doet al zo’n twintig jaar bestuurswerk bij de vereniging. In eerste instantie was ze vertegenwoordiger van ritmische gymnastiek in het bestuur, sinds begin jaren negentig zorgt ze voor de ledenadministratie.  “Ze is een bijzonder waardevol persoon, iemand met veel kennis, iemand ook die goed richting weet te geven”, meent Kneppers. “Ze doet vaak dingen die de buitenwacht niet ziet.”