Kantinecommissie - Algemene informatie

 

Image

De kantine van RKDOS ligt op de eerste verdieping van het Turncentrum Kampen en kijkt uit op de turnhal.  Op de eerste verdieping is ook nog een kleine wacht- en vergaderruimte. Een glazen wand scheidt die kamer van de kantine, maar door de wand weg te schuiven is de kantine dus ook te vergroten.

De kantine is bedoeld als clubhuis. Tijdens openingstijden kan iedereen daar terecht voor een kop koffie of een versnapering. Zo kan de kantine een trefpunt zijn voor leden van de vereniging en voor mensen die op een andere manier betrokken zijn bij RKDOS. De kantine is ook te reserveren voor bijeenkomsten van de vereniging, zoals vergaderingen, activiteiten voor leden en clubfeestjes zoals seizoensafsluitingen en de viering van Sinterklaas. De kantine kan dus niet worden gehuurd voor verjaardagen of andere persoonlijke feesten.

Als de kantine en de kleine wacht- en vergaderruimte in gebruik zijn voor vergaderingen, zijn deze dus niet toegankelijk voor het publiek. Afdelingen die de kantine willen gebruiken voor een vergadering moeten uiterlijk een week voor de gevraagde datum reserveren.

De kantine wordt volledig door vrijwilligers draaiende gehouden.

Voor meer informatie over en beschikbaarheid van de kantine of de wacht-en vergaderruimte, kunt u contact opnemen met:

Frank Klappe
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-13079943