4 meiden bij beste 90 van Avro Junior Dance

 

4 meiden van RKDOS hebben zaterdag 25 februari meegedaan aan de audities van Avro Junior Dance. Er mochten 6 acts door en helaas zaten zij daar niet bij. Wel konden ze nog een WildCard winnen, maar 2 andere meiden hadden net wat meer stemmen.

 

Voor het programma Avro Junior Dance mocht je jezelf als solodanser opgeven, maar je mocht ook met z'n tweeën of drieën. 1100 kinderen hebben zich hiervoor opgegeven. 10 februari kregen alle deelnemers een mail met daarin de uitslag: ben je door naar de auditieronde, of stopt het avontuur hier.

Maar liefst 4 dansers van RKDOS kregen een mailtje met daarin het goede bericht: Ze zijn door naar de volgende ronde. Dit betekent dat je bij de beste 90 acts van Nederland hoort.
Zij moesten op zaterdag 24 februari in Assen opnieuw audititie doen, maar dan live voor een echt jury (Natalie La Rose, Alessandro Pierotti, Ingrid Jansen en Shaker). Tijdens deze dag werden de kinderen gefilmd en geïnterviewd door Kim-Lian en Ewoud en kregen ze een gave bidon van Avro Junior Dance. Aan het einde van deze dag hoorden de kinderen of ze wel of niet door zijn naar de volgende ronde op 3 maart. Uiteindelijk mochten de beste 6 van die dag door naar de laatste 20. Deze 20 acts mogen op 3 maart opnieuw auditie doen. 

Bekijk hun audities nu via deze link:

Auditie Angela & Maud

Auditie Jara

Auditie Iris

De jazzafdeling van RKDOS is super trots dat deze 4 zover gekomen zijn!!!

 

Angela:                                                                                         Maud:

     

 Jara:                                                                            

    Iris: