JAL 2 diploma voor Esther, Lieke, Jasmijn & Kim

Diploma voor Esther, Lieke, Jasmijn & Kim van de opleiding Jazzdans Assistent Leider 2 KNGU te Zwolle.

 

De opleiding Jazzdans Assistent Leider 2 is één van de opleidingen gebaseerd op de Kwalificatie Structuur van de Sport. Het doel van de opleiding is om cursisten via
- het volgen van de instructiedagen van het instructieblok;
- het geven van praktijkopdrachten bij de vereniging;
- het leren van de theorie;
vaardigheden aan te leren om als Assistent Leider Jazzdans te kunnen assisteren bij de jazzdanslessen en activiteiten in de vereniging/sportorganisatie en bij het begeleiden van dansers op recreatief niveau. Assistent leiders 2 die zich verder willen ontwikkelen na het behalen van het diploma Jazzdans Assistent Leider 2 en minimaal 16 jaar zijn, kunnen gaan starten met de opleiding Jazzdansleider 3.

Na een intensieve, maar gezellige periode van het volgen van de instructiedagen in Zwolle, het geven van praktijkopdrachten bij diverse jazzdansgroepen binnen RKDOS en het bestuderen van de bijbehorende theorie, hebben Esther, Lieke, Jasmijn & Kim onder luid applaus van ouders, praktijkbegeleiders (Karin & Annemarie), besturen en docenten, hun diploma in ontvangst mogen nemen. De uitreiking van het diploma volgde na de Dans Doe Dag in Zwolle, welke door de cursisten was georganiseerd en vorm gegeven.
Esther & Kim hebben deze verkort (EVK) gedaan, hierdoor moesten zijn maar 3 cursusdagen aanwezig zijn.

Jasmijn, Lieke, Esther & Kim: Van harte gefeliciteerd!!!


Met dank aan Karin & Annemarie