Alle jazzselecties waren top in Emmen

Zaterdag 17 maart, de grote dag voor alle jazz selecties van RKDOS: De Regionale Demogyjada in Emmen.

 

 

Met alle vier de selecties vertrokken we met de bus naar Sporthal Angelslo in Emmen. Toen we aankwamen bij de Sporthal hadden we een kleedkamer voor ons alleen, heel erg fijn maar met 55 selectieleden nog wel een beetje vol. In een uurtje tijd moesten ze zich omkleden en opmaken. Bij Jong Inpetto werd de laatste kleding check gedaan door Kim, Inpetto trok hun glitterbroeken aan, Razzmatazz hun kanten jurkjes en Padans ging met de krultang in de weer. Het enthousiasme van alle groepen was duidelijk voelbaar.

Met hun vrolijke kleding en prachtige gehaakte mutsjes stond Jong Inpetto klaar om het spits af te bijten. Als nummer 7 waren ze aan de beurt om te knallen met hun dans Wereld van mijn Dromen. En knallen dat deden ze, wat een uitstraling en energie en wat ging het gelijk!

Als laatste voor de pauze was Razzmatazz aan de beurt. Van hun prachtige dans op muziek van Adele werd iedereen even stil. Wat een mooie groep om te zien!

Na de pauze was het de beurt aan Inpetto. Wat hadden ze een enorme energie boost gekregen van Jong Inpetto en wat hadden ze er zin in! Dit was ook wel te zien want de dans ging perfect!

Padans was als laatste aan de beurt van al onze selecties. Met hun passionele dans op muziek van Romeo and Juliet zetten ze precies de sfeer neer die we graag hadden gewild. Wat was het geweldig om naar te kijken!

De leidsters Kim, Sharon en Marjolein zijn ontzettend trots op al hun groepen. Goed gedaan meiden & jongen, op naar de volgende voorstelling!

 

Foto's:

Foto's Jong Inpetto

Foto's Mischa Diender

 

Filmpjes:

Jong Inpetto - Wereld van mijn dromen

 

 

 

 

Inpetto - Dreams

 

 

 

 

Razzmatazz - Hometown Glory

 

 

 

 

Padans - Romeo & Juliet