Regionale Demogyjada geslaagd!

De jazzafdeling van RKDOS heeft in samenwerking met de KNGU een Regionale Demogyjada georganiseerd afgelopen weekend. Het was een groot succes!

 

Zaterdag begon het programma met Shrek, o.l.v. Tanja Kars. Deze kinderen lieten zien dat ze met veel plezier dansten en de kleding zag er fantastisch uit! Daarna was het de beurt aan de groep van Juf Lotte. Zij dansten op de Lala Song en deden dit erg goed. Yeah! Yeah! Yeah! was toch wel het meest bijzondere optreden van de avond: de enige jongensgroep. Het publiek genoot zichtbaar. Make it real was o.l.v. Kim vd Kolk een groep die met veel enthousiasme haar dans liet zien.
Na de pauze was het de tijd voor de wat oudere groepen. Als eerst mocht de groep o.l.v. Jorieke Kok laten zien wat ze in hun mars hadden. Met hun dans op Follow the leader, spatten zij van het podium af. Deze dans werd afgewisseld met de mooie en rustige dans o.l.v. Anouk Mulder. De tieners van Iris Potgieter lieten zien dat ze erg stoer konden dansen tijdens Love on top. En als afsluiting van de avond was de 18+ groep van Esther Potgieter aan de beurt. Zij dansten erop los met hun dans Louder!

Zondagmiddag was het de beurt aan de selectiegroepen van RKDOS. DanzaNiños knalde de show open met hun dans op Partyshaker. Razzmatazz was daarna aan de beurt met hun mooie dans Imagine, waar het publiek helemaal stil van was. Na de pauze rockte Inpetto met hun dans Louder! en na hu was Padans met hun mooie en serieuze dans Take my in your arms. Dans in Mij sloot het programma af met hun dans Still, waarna het publiek een groot applaus gaf.

Het was een geslaagd weekend!!! En we zijn trots op alle dansers die mee hebben gedaan.

Foto's Mischa Diender
Foto's Dik Kuiper
Foto's Henk Lodewijk
Foto's Kim Taihuttu

Film Mischa Diender
Film Jorieke Kok