Diploma Jazzdans Assistent Leider 2

 

ImageOp zaterdag 12 januari 2008 zijn Jorieke, Sharon, Sabina en Fleur alle vier met vlag en wimpel geslaagd voor het diploma van de opleiding Jazzdans Assistent Leider 2 van de KNGU.

 

De opleiding Jazzdans Assistent Leider 2 is een van de opleidingen gebaseerd op de Kwalificatie Structuur Sport. Het doel van de opleiding is om de cursisten vaardigheden aan te leren om als assistent leider jazzdans te kunnen assisteren bij de jazzdanslessen en activiteiten in de vereniging/sportorganisatie en bij het begeleiden van dansers op recreatief niveau.

 

Na een intensieve maar gezellige periode van het volgen van instructiedagen, het geven van praktijkopdrachten in diverse jazzdansgroepen binnen de vereniging en het bestuderen van de bijbehorende theorie, hebben Jorieke, Sharon, Sabina en Fleur onder luid applaus van ouders,  docenten en praktijkopleiders, hun diploma in ontvangst mogen nemen. De uitreiking van het diploma volgde na de Dans Doe Dag, welke door de cursisten was georganiseerd en vormgegeven.

 

Jorieke, Sharon, Sabina en Fleur;

Alle vier van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma namens RKDOS en de jazzdansleiding-, commissie- en jazzdansafdeling RKDOS!!! …………Natuurlijk wensen  wij jullie nog heel veel JAZZY lesuren toe met oneindig veel dansplezier…………..!!

 

Foto's van die dag kunt u hier bekijken.