Another Beat naar de Theater Demogyjada

 

ImageZaterdag 21 juni 2008 was het dan zover; de Theaterdemogyada. Om 14.15 uur vertrok Padans met 7 man sterk richting Tiel, waar Karin en Sandra Z zich later op de dag nog aan toevoegden in verband met werk.

 

 

 

Na het vloerverkennen van dik 4 minuten, waarbij we helaas geen muziek mochten gebruiken, was het tijd om even wat van Tiel te zien. We kozen voor een terrasje met daarnaast het felbegeerde, lang gezochte, schattige Flipje-standbeeld (van de jam) !! Padans was helemaal in haar nopjes.
Nadat we hier wat gegeten en gedronken hadden, was de voorstelling inmiddels ook al in volle gang. Deze begon in verband met de voetbalwedstrijd van Oranje om 18.30 uur. Helaas had dit toch gevolgen voor de voorstelling. Er waren slechts 200 kaarten verkocht, terwijl de zaal beneden alleen al 400 plaatsen heeft en nog een balkon. De deelnemers mochten dan ook op het balkon zitten.
Als nummer 21 mochten wij optreden met Another Beat. We hebben voor de laatste keer alles gegeven met Another Beat en juf; je kunt trots op ons zijn!
Voor Sandra van 't Zand was het de laatste keer dat ze met ons heeft gedanst, want zij gaat het volgende seizoen voor een jaar naar Malaga! Sandra, bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven; we zullen je missen!

Na de voorstelling had de KNGU geregeld dat wij in een andere zaal van de schouwburg met alle deelnemers de wedstrijd van Nederland konden volgen op een groot scherm. Alle oranje tenues kwamen uit de tassen en bewapend met boa's, hoeden en toeters ging Padans voor de overwinning!
Compleet met statafels, oranje versiersels en catering hebben we de dag supergezellig kunnen afsluiten, maar niet kunnen winnen van Rusland…..

 

                      Image


Reacties:
 

Kristy    |80.79.97.xxx |2008-06-30 07:45:45 
 
Dames,

Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar jullie hebben het vast en
zeker SUPER gedaan... en jammer dat er maar zo weinig supporters waren..