3 jazzselecties treden op in Nijkerk

 

Image Dit weekend hebben 3 selectiegroepen van RKDOS opgetreden op de Regionale Demogyjada te Nijkerk. Jong Inpetto trad zaterdag op en Razzmatazz en Padans zondag.

 

 

 

 

Foto's gemaakt door Mischa Diender

Foto's gemaakt door Kim

Foto's gemaakt door Kristy

Foto's gemaakt door Marjolein

Filmpje Razzmatazz

Filmpje Padans

 

 

 

 

Vooraf geschreven: 

 

Zondag 15 maart doen Padans en Razzmatazz mee aan de regionale demogyjada in Nijkerk. Maar zaterdag 14 maart is het eerst de beurt aan Jong Inpetto, ook in Nijkerk.

 

Padans & Razzmatazz

Het is voor hen de eerste demo van dit seizoen. In het middagprogramma is Padans als eerste aan de beurt (programmanummer 4) met de dans Macabre op muziek van Coldplay. Razzmatazz is later in het programma aan de beurt (voor de pauze) met Breeze, Wind, Storm. 

Aanstaande woensdag is de laatste generale repetitie en beide groepen kijken erg uit naar dit eerste optreden. Afgelopen woensdag was Padans al druk in de weer met het leggen van de laatste hand aan de kleding, wat nog best lastig was. De eigen creativiteit werd flink op de proef gesteld maar het resultaat mag er zijn. Juf Sandra had het makkelijk dit jaar. De meiden moesten zelf hun kleding bedenken, het enige wat aangeleverd werd was de stof. Nu nog de make-up en het haar en we kunnen knallen op de vloer. Sandra heeft er alle vertrouwen in dat Padans met deze dans zal schitteren op de vloer, ondanks dat Padans het niet altijd gemakkelijk heeft gehad in de les met al die zwangerschapshormonen van Sandra :) staat de dans en de groep als een huis!


Razzmatazz en Padans, namens Sandra en Marjolein alvast heel veel succes voor 15 maart!

 

Meer foto's Padans

 

 

ImageJong Inpetto

Zaterdag 14 maart is het eindelijk zover. De demo in Nijkerk! Tijdens het middagprogramma zal Jong Inpetto optreden met Kung Fu. Een dans op verschillende stukjes muziek uit de film Kung Fu Panda. De meiden hebben al geoefend met kleding aan en ook met de make-up en haar is al uitgeprobeerd. Op de foto kun je vast een voorproefje zien!
Vanaf 9.30 uur 's ochtends worden de meiden bij het huis van de ouders van juf Kristy verwacht. Daar wordt iedereen vast opgemaakt, zodat we niets van het programma hoeven te missen!
Voor een aantal meiden zal dit het eerste optreden zijn met de selectie, extra spannend dus!

Maar... de juf is ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen!
TOI TOI TOI!

 

foto's Jong Inpetto