Het was écht een MEGA spektakel!

 

Image 2009 is het jubileumjaar van de Kamper Oranje Vereniging. Dan bestaat de KOV 100 jaar en dan zal het hele jaar door activiteiten georganiseerd worden. RKDOS deed mee aan 'De Nacht van de 4 koningen' op 30 april, 1 & 2 mei.

 

 

 

De voorstelling 'de Nacht van vier Koninginnen' was een open luchtvoorstelling op de Nieuwe Markt in Kampen. Een uniek mega theatervoorstelling met muziek, dans, film, licht- en geluidseffecten over 100 jaar KOV, Kampen en het Koningshuis.

 

 

Op een podium van 50 meter lang en 9 meter hoog werden 3 avonden achter elkaar (30 april, 1 en 2 mei) deze megaproductie vertoond. Het was een voorstelling zoals nog nooit eerder in Kampen te zien is geweest.

 

De voorselectie van RKDOS, Jong Inpetto en de drie selecties Inpetto, Razzmatazz en Padans deden mee aan dit grootse spektakel. Speciaal hiervoor zijn er maarliefst 45 zwarte jurkjes genaaid door onder andere Anneke Broekhuizen, een van de naaisters van Ventura.

 

Meer informatie kunt u vinden op de site van de Kamper Oranje Verenining

 

Image

 

De eerste 2 voorstellingen zijn super goed gegaan! Gisteravond was het zelfs HELEMAAL uitverkocht!!

De laatste avond gaan we er een feestje van bouwen..

Hier alvast wat foto's van de afgelopen avonden

 

De laatste avond was echt de beste show van de 3 avonden. Alles ging volgens plan en super goed! Wat hebben we genoten!

 

Meiden.. super bedankt voor jullie MEGA inzet en jullie enthousiasme waarmee jullie op het podium stonden! Echt toppie! En de meesten zelfs zonder enige toneelervaring.. en dan zo op een podium staan: Geweldig!

Wij zijn super trots op jullie.. Marjolein, Kristy & Kim

 

Foto's Kim

Foto's Dik Kuiper

Foto's Mischa

Foto's Bert Zoetebier