Inpetto & Padans traden dit weekend op

 

Image Zaterdagmiddag was het de beurt aan Inpetto om op te treden op de Regionale Demogyjada in Dalfsen. Zaterdagavond liet Padans hun dans zien op de uitvoering van de Broederband in de Stadsgehoorzaal.

 

 

 

 

Zaterdagochtend 11 uur vertrokken we met 3 auto's naar Dalfsen voor de laatste Regionale Demogyjada van dit seizoen. Inpetto was programmanummer 28 en zette een mooie show neer met hun dans op 'I Believe' van Yolanda Adams.

 

Zaterdagavond 7 uur stond Padans voor de Stadsgehoorzaal te wachten tot ze helemaal compleet waren. Ze traden op met hun dans op muziek van Brobando, tijdens de uitvoering van de Broederband.

 

 

 

Foto's gemaakt door Kim

Foto's gemaakt door Broederband

 

 

Eerder:

 

Drie jaar geleden kreeg Padans het verzoek om een gezamenlijk optreden te verzorgen met de percussiegroep Brobando (onderdeel van muziekvereniging de Broederband) uit Kampen.

Dat optreden smaakte naar meer. Dit jaar is Padans weer gevraagd haar medewerking te verlenen aan de uitvoering van Brobando. Zij bestaan dit jaar namelijk 5 jaar en het leek Brobando leuk om samen weer op de planken te staan. Zo gezegd zo gedaan. Zaterdagavond 25 april treedt Padans op in de Stadsgehoorzaal tijdens de uitvoering van Brobando (voor de pauze). Afgelopen woensdag was de eerste gezamenlijke repetitie en dat smaakte naar meer. Al was de buurman van de sporthal minder blij met het geluid en dreigde zelfs de politie in te schakelen vanwege de overlast. Gelukkig kwam het niet zo ver en konden wij lekker verder trainen. Voor beiden was het echt super om te zien en te doen. We hebben er echt zin in! Als wederdienst zal Brobando de muzikale omlijsting verzorgen tijdens de uitvoering van RKDOS op 27 juni. Brobando speelt en Padans danst! In de pauze spelen ze nog lekker even door om ons alvast in zomerse sferen te brengen.