Kampen danst!

 

ImageOp vrijdagavond 15 mei 2009 presenteren Inpetto, Padans en Dans in Mij zich tijdens de voorstelling “Kampen danst!” in de Stadsgehoorzaal. Dansgroepen en verenigingen uit Kampen laten hun meest aantrekkelijke, feestelijke en spannendste programma zien.

 

 

 

“Kampen danst!” wordt georganiseerd door de Stadsgehoorzaal in een samenwerkingsverband met IJGV, Quintus, Ventura, Wilhelmina, GVDOS en RKDOS. De aanvang van de avond is 19.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

 

Deze hele week staat Kampen in het teken van dans. Kampen swingt de pan uit deze week. Er zijn dan ook op verschillende locaties in de stad dansvoorstellingen te zien van de meest uiteenlopende aard. Van klassiek tot modern, van jazz tot folklore en voor elk wat wils. Het volledige programma van de dansweek staat op; www.stadsgehoorzaalkampen.nl

 

Voor een ieder die zelf graag danst worden er op zaterdag 16 mei 2009 in Quintus dansworkshops voor jongeren gehouden onder leiding van diverse dansdocenten. Kijk op quintuskampen.nl voor het volledige programma. Klik door op actueel en ga daarna via dansworkshops naar klik hier voor meer informatie.

 

Twee jaar geleden is er voor het eerst een Kamper dansweek gehouden en de respons was toen overweldigend. Kampen is een echte dansstad en er zijn dan ook heel veel clubs en verenigingen waar gedanst wordt. De verwachting is dat de dansweek een succes wordt.

Voor een ieder;

 

TOT DANS (je mee?).

 

 

(voorlopig) programma

 

Ouderendans  
 
Swingen Remix
 
Book of Secrets

Show me
 
Hart

When I grow up  
 
Carnaval de Paris


Macabre
 
Bridging the Gap
 
I Believe
 
American Beauty
 
Binnenstebuiten

 

Grand Finale