Jong Inpetto naar theaterdemo in Tiel!

 

Image Na hard trainen, veel inspanning, veel optredens en veel lol is de voorselectie van RKDOS, Jong Inpetto, beloond! Op 13 juni zullen de meiden in Schouwburg Agnietenhof in Tiel optreden met hun dans op muziek uit de film Kung Fu!

De meiden en Kristy zijn heel erg trots!

 


 
 
Zaterdag zullen de meiden om 15.00 uur vertrekken met de bus vanuit IJsselmuiden. Het was even de vraag of het zou lukken om met een bus te gaaan. Maar gelukkig heeft de familie Leusink, van Leusink Wand- en Plafondafwerking, aangeboden om de helft van de kosten te sponseren. Pas om 24.00 uur zullen de dames weer terug zijn. Het belooft een lange maar fantastische dag te worden!
 
Voor inschrijven voor Demogyjada's gelden geen toelatingseisen. Elke groep ongeacht leeftijd, vaardigheid en samenstelling kan meedoen. De leukste, origineelste en beste groepen worden uitgenodigd voor een Theaterdemogyjada of de Landelijke Demogyjada. Zij mogen hun dansnummers nog een keer laten zien, maar dan op een podium van een schouwburg. Omdat er meer dan 1000 dansen meedoen aan de regionale demo's is het een hele eer om uitgekozen te worden. Het is het hoogst haalbare voor de demonstratiegroepen in de jazzdans en daarmee de kroon op het werk van de choreograaf en dansers!