Laatste les Jong Inpetto

ImageOp 25 juni was het de een-na-laatste laatste les van het seizoen voor Jong Inpetto. Omdat de laatste les een beoordelingsles is, heeft Kristy er voor gekozen om de laatste les voor de uitvoering te houden.

 

 

 

 

De dans 'Kung Fu' kennen de meiden inmiddels wel en daarom hebben de dames de laatste les bij het Kristy thuis gevierd. Er was patat, kipnuggets, snoep en drinken. Er is gekeken naar de DVD van De Nacht van de Vier Koninginnen waar de meiden aan mee hebben gedaan en omdat het zo'n mooi weer was is er nog even 'gestreetjazzd', er werd dus gedanst op straat. De meiden dachten nog even een leuke show weg te mogen geven aan de 'oudjes' die met een boot aan de IJssel lagen. Maar die zater er niet erg op te wachten... want ze liepen gewoon door de groep heen. Gelukkig waren er een of twee oudjes die nog even meededen, maar dat was het dan ook wel. Gelukkig vond de KNGU de dans wel mooi en hebben de meiden goed gedanst tijdens de Theaterdemogyjada in Tiel.

 

Het was een leuk en druk seizoen.... Twee regionale demo's, Zomerdansavond, Nacht van de Vier Koninginnen, uitvoering en de Theaterdemogyjada!

 

Er is ook afscheid genomen van Noah Leusink en Savannah Brink. Zij hebben beiden voor een andere sport gekozen. En van Sabine, Jolien en Marijn die komend seizoen in Inpetto gaan dansen.

 

Hartelijk bedankt voor jullie inzet en we zullen jullie missen!

 

Voor foto's zie: http://picasaweb.google.com/kristy6785/LaatsteJazzles