Kleuters stalen show tijdens Kinderinfomarkt

 

ImageDe kleuterjazzgroepen van RKDOS traden vandaag op tijdens de Kinderinfomarkt in de Stadsgehoorzaal. In de grote zaal gaven zij 2x een optreden van een kwartier.

 

 

 

 

Vandaag was het dan zover voor de kleutergroepen uit Kampen en IJsselmuiden: hun eerste optreden. Om 10.30 opende de kleutergroep uit IJsselmuiden met hun dansje op Mama se, daarna was het de beurt aan de kleutergroep uit Kampen met hun dansje op de Lion King. Na de Lion King liet de kleutergroep uit IJsselmuiden hun dansje op Mega Mindy zien en als laatste was Kampen aan de beurt met hun dansje op Oya lélé. Het publiek genoot zichtbaar en dat was ook te horen aan het oorverdovende aplaus.

 

Foto's gemaakt door Kim

Foto's gemaakt door Jolanda

Foto's gemaakt door Anouk

Film gemaakt door Kim

 

 

 

 

 


De kleutergroep uit IJsselmuiden o.l.v. Kim, danst op Mega Mindy en Mama Se, de kleutergroep uit Kampen o.l.v. Anouk danst op de Lion King en Oya lélé.

Zij treden 2x op:

  • 10.30
  • 11.15

In het Vestzaktheater op de 1e verdieping van de Stadsgehoorzaal.

 

Informatiebrief Kleutergroep IJsselmuiden

 

 

 

"Zo'n beetje alle instellingen in Kampen die iets te bieden hebben aan kinderen van nul tot zes jaar verzamelen zich zaterdag 13 februari in de Stadsgehoorzaal voor een grote kinderinformatiemarkt. Die is bedoeld voor de ouders, maar ook voor de ukkies zelf is er die dag genoeg te doen. De markt is opgezet om ouders en hun kinderen kennis te laten maken met de mogelijkheden van vrijetijdsbesteding, kinderopvang, basisonderwijs en sportmogelijkheden. Onder meer organisaties als de bibliotheek, Centrum voor Jeugd en Gezin, sportservice Kampen, de gemeente afdeling onderwijs en zwembad de Steur zijn vertegenwoordigd.

Een super-speurtocht leidt ouders langs de organisaties, terwijl de peuters kunnen knutselen of spelen met muziekinstrumenten van Quintus of knuffelen met kleine huisdieren van kinderboerderij Cantecleer. De RKDOS kleuterdansgroep treedt op in het Vestzaktheater en er is eer workshop kinderyoga.

De kinderinformatiemarkt vindt plaats op zaterdag 13 februari van 10 tot 12.30 uur in de Stadsgehoorzaal. De toegang is gratis."

 

(Bron: De Stentor)

 

 

"Op zaterdag 13 februari 2010 is er van 10.00 tot 12.30 uur een KinderInformatieMarkt voor ouders en kinderen van 0-6 jaar. Deze markt is in de Stadsgehoorzaal en de toegang is GRATIS. Op de KinderInformatieMarkt kunnen ouders en hun kinderen samen ontdekken wat er in Kampen te doen is voor jonge kinderen op allerlei vlakken. Van vrijetijdsbesteding tot kinderopvang en van basisonderwijs tot sportmogelijkheden.

Bij verschillende kraampjes kunnen ouders informatie verzamelen. Voor de kleuters en peuters zijn er tegelijkertijd leuke activiteiten te doen. Ook geeft Kleuterdansgroep RKDOS een aantal optredens weg in het Vestzaktheater. Dus mis het niet!!"

 

(Bron: Allio)

 

 

"De Stadsgehoorzaal staat zaterdag 13 februari in het teken van de kinderinfomarkt. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar en hun ouders is er van 10.00 tot 12.30 uur van alles te beleven. Kinderen kunnen er onder meer meedoen aan een speurtocht, muziek maken of knutselen. In het vestzaktheater geeft de kleuterdansgroep van RKDOS een aantal voorstellingen en er is een workshop kinderyoga.

Voor ouders is er de mogelijkheid om rustig langs allerlei kramen te lopen, vragen te stellen en kennis te maken met organisaties als kinderopvang, sportservice, peuterspeelzaalwerk, zwembad, bibliotheek, het Centrum voor Jeugd en gezin (CJG), Quintus muziek, het LOK en de Stadsgehoorzaal."

 

(Bron: De Krant)