Razzmatazz danst de openingsact van Sascha Visser!

Image De meiden van Razzmatazz waren uitgenodigd om mee te dansen in de voorstelling van de Landstede Topper. De voorstelling werd donderdag 25 maart gehouden in Theater Odeon. Sascha Visser van tv zender TMF zou deze voorstelling presenteren en wij waren zijn openingsact.

 

 

 

Helaas konden niet alle meiden mee doen. Tanja Kars uit Padans zit zelf op de Landstede en had ons uitgenodigd om te komen dansen. Omdat onze groep niet helemaal compleet was kon Tanja mee doen met de dans van Razzmatazz.

Om 13.00 uur was iedereen aanwezig behalve Marjolein. De meiden moesten zelf vloer verkennen en dit ging heel goed. Om 17.00 uur konden we gelukkig nog een keer het toneel op en toen was Marjolein ook aanwezig. Sascha Visser zou aan het einde van onze Bollywood dans achter een doek vandaan komen. Dit was best nog wel een beetje spannend want wij moesten het doek naar beneden  trekken.
Na een heerlijk pasta buffet, begon het tutten. Krultangen werden te voorschijn gehaald en de glitters kwamen uit onze tassen. Om 19.15 uur was Sascha Visser er nog niet...... wij waren gigantisch aan het balen want nu kwam er misschien een mevrouw achter het doek staan!!Waar bleef die leuke Sascha Visser nouu??? Toen we in een heftige discussie waren liep hij opeens voorbij!Gelukkig!
We mochten op het podium gaan zitten en hebben Sascha nog even succes gewenst! De dans ging mooi gelijk en we waren heel erg tevreden. De lange rij met de ongelijke armen ging iets minder goed maar hier konden we achteraf heel hard om lachen!
Het was een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image