Veel belangstelling voor Dance4Boys

RKDOS is woensdag 1 september begonnen met een dansgroep voor jongens: Dance4Boys. De groep is bedoeld voor jongens vanaf 6 jaar (b.o. groep 3) die het stoer vinden om te dansen op muziek van onder anderen Micheal Jackson.

 

Dance4Boys is één van de eerste dansgroepen voor jongens in de gemeente Kampen. De groep traint 1x per week op woensdag van 17.30 tot 18.30 in de gymzaal aan de Erfgenamenstraat in IJsselmuiden. Tijdens deze lessen komen diverse danssoorten aan bod.

Het gehele seizoen wordt gewerkt aan een dans die onderdeel zal zijn van de uitvoering van RKDOS.

Jeffrey Groen gaat deze lessen verzorgen. Hij danst zelf al jaren, hij begon op zijn 14e bij de musicalgroep van Ventura. Zo'n 2,5 jaar later stapte hij over naar de vooropleiding van de Amsterdamse dansacademie van Lucia Marthas waar hij onder meer danste met dansers van het Junior Songfestival. Jeffrey heeft veel zin om te beginnen met deze nieuwe dansgroep en wil met de jongens gave dansen maken.

Hieronder kunt u klikken voor meer informatie over:
- Lidmaatschap
- Trainingsinformatie

Wil je meer weten over deze dansgroep, dan kun je mailen/bellen naar Kim Taihuttu (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-15444269)

Media:
- Dé Krant
- De Stentor (vooraf)
- Kampen Nieuws
- De Stentor (achteraf)