Elf Gelaarsde Katten dansen door de Oudestraat

Dansen, springen en miauwen: de gelaarsde katten van Inpetto deden het allemaal afgelopen donderdag- en vrijdagavond op de Oudestraat in Kampen.

 

 

De meiden van Inpetto hebben tijdens deze extra koopavonden de Oudestraat versierd door te dansen en te flyeren. De Stadsgehoorzaal had aan Inpetto gevraagd of ze op een ludieke manier wilden flyeren voor de familievoorstelling De Gelaarsde Kat. Verkleed als katten gingen ze de stad in om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van deze musical. Bij Hotel van Dijk mochten ze heerlijke chocolademelk drinken om even op te warmen. Eenmaal terug in de Stadsgehoorzaal liepen er allemaal bekende Nederlanders (er was op dat moment ook een grote voorstelling). De acteurs wilden heel graag de kattendans van Inpetto zien en waren helemaal enthousiast. Ze vroegen of Inpetto de kattendans als aankondiging van de voorstelling wilden doen. De voorstelling was helemaal uitverkocht en dat maakte het extra spannend. De meiden kregen een hard applaus. Nu maar hopen dat er nog extra kaartjes zijn verkocht door de flyeractie van Inpetto. De meiden mogen in ieder geval gratis naar de voorstelling!

Er zijn nog kaarten voor de voorsteling De Gelaarsde Kat in de Stadsgehoorzaal Kampen vrijdagavond 10 december 19.30 uur.