RKDOS laat zich zien tijdens de Regionale Demogyjada Kampen

 Zaterdagavond 9 april en zondagochtend 10 april kon RKDOS zich weer laten zien aan het publiek op de Regionale Demogyjada te Kampen.

 

Zaterdagavond was het de beurt aan de jazzgroep van Kim met hun dansje op 'Lachen is gezond'. Zij waren als 3e aan de beurt en straalden op de dansvloer!

Zondagochtend was het de groep van Fleur die als eerste aan de beurt was namens RKDOS met hun dans 'Freeze'. Zij begonnen erg rustig en knalden daarna verder op een mix van nummers. Als 9e was het de beurt aan de groep van Sharon. Zij lieten zich van hun beste kant zien als 'Jackson 5'. Nummer 14 was Inpetto onder leiding van Marjolein. Zij vielen op door hun dans op een mix van Super Mario nummers.
Na de pauze was het de beurt aan Dans in mij van Annemarie. Zij dansten 'All unsaid' en het publiek was meteen weer stil.  Bij nummer 22 mocht de groep van Esther zich laten zien op hun dansmix van Queen nummers: 'We want it all'. Ze hadden zelf een 'echt' stuur. Al snel daarna was het Razzmatazz dat het publiek vermaakte met hun dans 'Witches'. Met steeds die enge heksenstem. En als laatste voor RKDOS was Padans aan de beurt met hun dans 'Land of mysterie'. Zij sloten voor RKDOS hiermee een mooi weekend af. Want we mogen trots zijn op de dansen die we hebben laten zien!!! 

Filmpje 'Lachen is gezond' (gemaakt door Lotte)
Filmpje 'Lachen is gezond' (gemaakt door Marianne)Filmpje 'Super Mario'

  

 
Filmpje 'Witches'

  


 

Filmpje 'A land of mysterie'
Filmpje 'A land of mysterie'

 

Filmpje 'Queen'
Filmpje 'Queen'

 

  

Filmpje 'The Jackson Five'

 

 

 

 

Foto's zaterdagavond en zondagochtend (gemaakt door Kim Taihuttu)
Foto's zaterdagavond (gemaakt door Rein Teune)
Foto's zondagochtend (gemaakt door Dik Kuiper)
Foto's zaterdagavond (gemaakt door Jan de Koning)