Dance4Boys knalt!

 Donderdagavond 31 maart 2011 heeft de jongensdansgroep ‘Dance4Boys’ van RKDOS een fantastisch optreden gegeven in het Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal Kampen.

 

 

Na weken trainen mochten de jongens hun dans ‘Dynamite’ laten zien aan hun ouders en ander publiek. Dit als ‘try-out’ voor de grotere optredens in mei en juli van dit jaar. Voor de meeste jongens was het hun eerste optreden voor publiek, maar allemaal hebben ze keihard hun best gedaan en super gedanst. Het publiek was laaiend enthousiast!

Nu trainen de jongens door voor hun optreden op de ZomerDansDag op 14 mei a.s. in sporthal ,,De Reeve” te Kampen, en de jaarlijkse Uitvoering van RKDOS op 8 en 9 juli in de Stadsgehoorzaal te Kampen.

 

Lijkt het je leuk om ook mee te dansen met Dance4Boys? Kom dan eens langs bij een training, want er is nog plek! We trainen iedere woensdag van 17.30 uur – 18.30 uur in de sporthal aan de Erfgenamenstraat te IJsselmuiden. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leiding Dance4Boys).

 

Filmpje optreden Dance4Boys