Aysa Hartong twee keer op NK 2e divisie

Afgelopen weekend vonden de bondskampioenschappen in Waalwijk plaats. Aysa kwam daarbij uit in de categorie pupillen 2 niveau 6. Zij heeft zich dit weekend ook weten te plaatsen voor de toestelfinale balk en die mocht zij zondag turnen.

Zaterdag was de meerkampfinale en Aysa startte meteen al met een fout op vloer.Zij viel met de overslag salto en daarmee was het niet makkelijk die verloren punten weer in te halen. Toch draaide Aysa op de overige toestellen netjes. Het was helaas niet genoeg voor een podiumplaats.
Zondag kwam zij terug om nog een balk oefening te draaien. Er was een deelnemersveld van 9 turnsters. Dit waren de beste 9 turnsters van nederland die streden om de nk titel voor balk. Aysa had een lange wacht want zij was als laatste aan de beurt. Ook vandaag zat het niet helemaal mee want Aysa viel van de balk met het bruggetje achterover. Het deelnemersveld was sterk en aysa behaalde met haar score een 8e plek.

Aysa mag terug kijken op een geslaagd seizoen 2010/2011 en mag trots zijn op haar deelname bij de NK.

Volgend jaar zal er voor Aysa een hoop veranderen, zij komt dan niet meer uit in de verplichte oefenstof maar word dan samen met nog 4 andere clubgenootjes jeugd. Wie weet wat er dat jaar allemaal voor verrassends te wachten staat!