Mega gezellig kamp leuke afsluiting seizoen 2010-2011 Turnen Dames

Vol spanning en met heel veel zin verzamelde iedereen zich bij de turnhal om daar om half 5 te kunnen vertrekken naar “het familiehuis Erve Aaftink” in Lemele. Een half uurtje rijden en we kwamen aan op de prachtige locatie met een heerlijk zonnetje erbij die we absoluut niet verwacht hadden, die hadden we al mooi mee.

 

Zodra we binnen waren zocht iedereen z’n eigen plekje om te slapen en werd alles even goed geïnspecteerd door de dames.

Uit die inspectie kwamen reacties van “oooo wat een mooie locatie zeg!” en deze reactie was ook logisch, want er zat een zwembad, speeltuin, prachtige sanitaire voorzieningen, eigen woonkamer met lekkere relaxte hoekbank, mooie ruimte om te eten en een open keuken erbij, prima vertoeven daar dus!

Omdat het zo mooi weer was vrijdag besloten we buiten het avondeten te nuttigen, heerlijk in het zonnetje dus kon niet beter.

Aan het einde van de avond werd er nog een leuk spel gedaan, namelijk het letter spel van de show “de jongens tegen de meisjes” alleen was het nu natuurlijk “de meisjes tegen de meisjes!” lachen, gieren en brullen door iedereen, een groot succes dus.

Toen was het tijd om te slapen, maar ja op kamp ga je natuurlijk niet slapen, neeeee je probeert zo lang mogelijk op te blijven met z’n allen.

Uiteindelijk sliep de leiding véél eerder dan sommige meiden die het wel tot 4 uur half 5 uithielden.

 

De volgende dag gingen we met z’n allen naar het Avonturenpark Hellendoorn!!

Zodra iedereen binnen was mochten ze lekker hun gang gaan en de jongste meiden ging met de leiding mee.

Nou die meiden die waren helemaal door het dolle heen, en we vlogen van hot naar her want alles wat we tegen kwamen vonden ze helemaal geweldig!

De rioolrat, het Galjoen, Sungai Kalimantan, de Dondersteen, de wild waterval en ga zo maar door, genoeg te beleven dus.

Aan het einde van de dag gingen we gezellig met z’n allen een patatje nuttigen en daarna was ook weer tijd om terug te gaan zodat iedereen zich kon voorbereiden op de bonte avond met het thema GLITTER AND GLAMOUR!!

Nadat iedereen zich opgetut had en zich verkleed had in de gekste creaties was het dan tijd om te starten, van dansjes tot toneelstukjes en quizshows alles kwam voorbij en het wordt met de jaren ook steeds beter en gekker, erg leuk om te zien!

Uiteindelijk kreeg iedereen met de prijsuitreiking een mooie cadeautje en was het helaas tijd om afscheid te nemen van een aantal dames.

Zoals iedereen al wist was dit de laatste keer dat Helga erbij was, en ze kreeg van de leiding dan ook een mooi cadeau en ook de meiden hadden een erg mooi cadeau voor haar gemaakt.

Ook gingen er een aantal meiden weg, Maaike menken, Esther vereecken en Anna ten Napel stoppen ermee en Aysa Hartong en Jasmijn Vereecken stappen over naar een andere vereniging.

Ook zij kregen van de leiding een mooie afscheidscadeau en daarna vielen bij een aantal toch wel de traantjes.

 

Op zondag mocht iedereen lekker uitslapen en daarna werd er rustig ontbeten.

Na het ontbijt eerst alle troep opruimen en de tassen inpakken en daarna was er nog tijd voor een 6-kamp.

Van spijkerpoepen tot ballon blazen, en van geblinddoekt tekenen tot kranten kruipen, de gekste spellen kwamen weer voorbij en er werd dan ook weer veel lol beleeft!

Na de 6-kamp nog wat lekkere pannenkoeken en tosti’s en daarna was het helaas alweer tijd om te vertrekken richting Kampen.

Moe maar zeer zeker voldaan kwamen we aan en stonden de ouders al klaar.

Helaas was dat ook het echte laatste afscheidsmoment, want nu was het dan echt tijd voor de zomervakantie!!

De dames hebben deze zomervakantie dan ook zeker verdiend, geniet er allemaal goed van!!

Op maandag 5 september zullen wij weer gaan starten met de eerste training.

Foto's van dit fantastische weekend zijn hier te bekijken