Podium plaats voor Suzan Plat

Afgelopen zaterdag turnde Suzan Plat van RKDOS haar eerste plaatsingswedstrijd in Winterswijk. Suzan Is afgelopen week goed ziek geweest en het spande erom of de wedstrijd voor suzan wel door kon gaan.

Zaterdag ochtend is dan toch het besluit genomen de wedstrijd te turnen en met een geweldig resultaat. Suzan behaalde op het toestel vloer een score van 14,100 waarmee zij de hoogste score op dit onderdeel neerzette. Ook op het onderdeel brug behaalde ze de hoogste score met een 13,000.

Op een klein foutje na turnde Suzan een fantastische wedstrijd. Het kon dan ook bijna niet missen. Suzan behaalde met haar mooie prestaties een 2e plek! Suzan kan terug kijken op een geslaagde eerste plaatsingswedstrijd en heeft daarmee het spits afgebeten voor aankomend seizoen. De volgende plaatsingswedstrijd zal plaatsvinden op 12 januari waarop zij opnieuw haar uiterste best gaat doen een podiumplek te veroveren. De zilveren medaille van haar eerste plaatsingswedstrijd kan ze in ieder geval in haar zak steken!