RKDOS dames van start met Unive Turn Toernooi

 

Image Zaterdag 1 november dan is het zover. De dames van de turnselectie van RKDOS mogen voor het eerst dit seizoen de wedstrijdvloer weer op. Het is nog erg vroeg in het seizoen, maar de meiden zijn keihard aan 't werk om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

 


 

Net als vorig jaar zal het Univé Turn Toernooi gehouden worden in Beekbergen. Het is het vijfde jaar dat dit toernooi door een aantal verenigingen samen en met steun van Univé  georganiseerd wordt. Voor RKDOS is het de tweede keer dat de meiden aan dit toernooi meedoen.

 

Het toernooi is vooral bedoeld als voorbereiding op de regionale en landelijke wedstrijden verderop in het seizoen. Vorig jaar was het voor de turnster en trainsters een goede ervaring om zo vroeg in het seizoen al een wedstrijd te hebben.

 

De turnsters van RKDOS zullen zaterdag de hele dag (tussen 9.00u - 18.00u) in actie zijn in het turncentrum van de KNGU in Beekbergen. 's Ochtends beginnen de jongsten en verdeeld over 5 verschillende wedstrijden komen in de loop van de dag alle turnsters in actie.