Opnieuw geslaagde wedstrijd Mirthe Diender

 

ImageNa een fantastische wedstrijd een aantal weken geleden waar Mirthe een 3e plek wist te bemachtigen, kon ook afgelopen zaterdag het geluk bij Mirthe Diender niet meer op. Zij moest zich bij haar 1e plaatsingswedstrijd weten te plaatsen voor de volgende wedstrijd die op 7 februari zal zijn. 

 

Er gingen 40 van de 58 meisjes door  die in totaal mee deden in haar categorie. 

 

Mirthe begon op vloer waar ze een 8,1 op scoorde. Dit was een fantastisch begin van een haar wedstrijd. Op sprong behaalde Mirthe een 8,85, wat verrassend hoog was omdat dit niet haar favoriete onderdeel is. Op brug had Mirthe minder geluk. Met het inturnen bij brug kreeg ze last van haar blaren. De blaren werden ingetapet, maar ze moest haar brugoefening nog draaien.  Ze gleed met een onderdeel iets van de legger weg. Maar desondanks wist Mirthe alsnog een 7,45 te scoren.  Balk was haar laatste onderdeel wat zij prima afsloot met een 8,0.
Dit alles bij elkaar heeft Mirthe naar een 3e plek gebracht. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde 1e wedstrijd. Mirthe heeft zich geplaatst voor de volgende wedstrijd in Nieuwleusen!

Image