Mirthe Diender schopt het tot districtfinale 4e divisie

ImageAfgelopen zaterdag reisden we af naar Doetinchem voor de districtfinale 4e divisie waar Mirthe Diender uitkomt in Pupil1 niveau 10.
Mirthe moest beginnen op het zenuwentoestel balk, het inturnen ging prima, maar toen Mirthe aan de beurt was , namen de zenuwen de overhand en moest zij de balk helaas 5x voortijdig verlaten.

 

Geen nood, ze was niet de enige die de balk een aantal keer moest verlaten, en er waren nog 3 toestellen te gaan.
Op de vloer kan ze altijd een prachtige show weggeven en heel erg mooi turnen, ze moest zich wel een foutje veroorloven door na een element over haar eigen voeten te struikelen, wat dus een val betekende.
Op sprong liet ze twee hele nette overslagen zien, en kreeg dan ook van de jury als beloning een 8.55, een prima score.
Als laatste toestel ging Mirthe nog even lekker zwaaien en draaien aan de brug en dit deed ze dan ook met een nette en overtuigende oefening waarvoor ze een score kreeg van 8.75.
Al met al heeft ze uiteindelijke op 2 van de 4 toestellen heel goed gedraaid en de andere 2 iets minder, wat haar helaas ook plaatsing koste voor het bondskampioenschap van de 4e divisie.
Mirthe heeft een goed jaar gedraaid en is voor het eerst zover gekomen, dus een prima prestatie waar iedereen trots op mag zijn!
Nou op naar volgend jaar voor een nieuw sportief en succesvol jaar!