Eline van Putten en Tamar Kwakkel in halve finale

ImageOpmeer was dit keer waar de reis naartoe ging, een eindje rijden, maar met een heel goed doel: het behalen van de Halve Finale in de 1e divisie jeugd niveau 5!
Beide dames lieten een goede sprong zien en Eline kreeg dit keer voor haar tsukahara zelfs een 8.50, goed voor een 8e plaats.
Op brug draaiden ze beiden een stabiele en nette oefening en Tamar wist hier zonder grote fouten een 7.933 te scoren. Tamar is hard aan het trainen om haar dubbel salto af te stabiliseren, over 2 maand is het dan ook de bedoeling om deze in de oefening te krijgen.

Op de balk was er bij Eline geen wiebel te bekennen, ze stond ze vast als een huis en kreeg daarvoor ook een gewaardeerde 7.60.
Helaas hadden beide dames op vloer een val, maar ondanks de val hebben ze zich toch geplaatst voor de Halve Finale op 17 en 24 mei.
Vanwege even en oneven plaatsingen betekend dit dus dat Eline van Putten op 17 mei te Deventer zich zal moeten bewijzen en Tamar Kwakkel op 24 mei te Reusel.
Nog 2 maand krijgen ze om zich te verbeteren en de uitgangswaardes op te waarderen, dan zullen ze zich echt moeten gaan bewijzen om een plaatsje op het NK te bemachtigen in de 1e divisie!