Afscheid Julia Neijensteijn

ImageAfgelopen maandag hebben we als dames selectie helaas afscheid moeten nemen van één van onze turnsters. Ongeveer een maand geleden heeft Julia Neijensteijn aangegeven dat ze gaat stoppen met turnen.
Julia begon met turnen bij een vereniging in Zwolle. Al vrij snel is ze overgestapt naar RKDOS. Julia is ongeveer 5 jaar lid geweest van onze vereniging.

Ze heeft zowel in de 3e als in de 2e divisie deelgenomen aan wedstrijden. En wist vorig seizoen nog de halve finale te bereiken. 
Helaas had Julia (zeker de laatste tijd) erg veel last van blessures. Dit is dan ook de reden dat ze heeft besloten te stoppen met turnen. Door de blessures is het plezier in het trainen er niet meer. Ze kon niet voluit meer trainen en er was daardoor ook nauwelijks vooruit gang te zien, iets wat natuurlijk absoluut niet motiverend werkt.
Maandag 20 april was uiteindelijk de laatste training. Natuurlijk hebben we Julia niet met lege handen naar huis laten gaan, behalve een kaart waar iedereen een korte wens op had geschreven, was er ook nog een mooie lijst met turnfoto's van Julia en van de groep. Een mooi aandenken aan de tijd bij RKDOS.

Julia wij vinden het heel jammer dat je weggaat, maar we begrijpen je keuze heel goed! Hopelijk vind je snel een andere sport, waar je geen last van je blessure hebt. En we hopen dat je nog weer eens langs komt om je (turn)vriendinnen weer eens te zien.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage