Carmen Hummel 2e op pre instap wedstrijd

ImageAfgelopen zaterdag hebben de pre instap meisjes van RKDOS kampen de pre instap turnwedstrijd in Nieuwleusen gehad. Het was een zeer geslaagde dag met fantastische prestaties. Deze meisjes komen uit in de categorieën van het jaar 2001 en 2002.

 

In de eerste wedstrijd heeft Lisanne Diender, die uitkwam in de categorie 2001 niveau 11, een goede prestatie neergezet. Ondanks een kleine fout op brug eindigde zij met een puntentotaal van 31,55 op een mooie 5e plaats.

 

Steffanie Diender die ook in dezelfde catagorie als Lisanne uitkwam wist met haar puntentotaal van 29,95 een mooie 12e plek te bemachtigen.

 

Irene Klappe kwam in de categorie 2001 niveau 12 uit. Irene haalde met een score van 28,95 en eindigde daarmee op de 9e plaats.

 

’s Middags moesten de meisjes van 2002 hun wedstrijd draaien. Zij kwamen allen uit in niveau 15. Voor een aantal van deze meisjes was dit hun allereerste wedstrijd, dus de spanning was dan ook hoog toen zij de wedstrijdvloer op gingen.

 

Carmen Hummel was die dag voor RKDOS de winnaar. Zij maakte een kleine fout op brug, maar met een 9,6 op vloer wist zij haarzelf zo hoog in het klassement te zetten dat zij een fantastisch 2e plek in beslag nam met een puntentotaal van maar liefst 35,45 punten! Een knappe prestatie want in deze categorie deden 60 meisjes mee!

 

Tess Edink heeft ook een geweldige wedstrijd geturnd. Zonder enige fout te maken kon zij met een mooi puntentotaal van 34,95 een 4e plek bemachtigen.

 

Kort daarachter eindigde Demi van Moerkerk met ook een geweldige prestatie op de 6e plek. Demi haalde een puntentotaal van 34,75.


Whitney Boom die ook mee deed in deze categorie en tevens de jongste van het stel is, wist een hele knappe wedstrijd te draaien en zij haalde met een puntentotaal van 33,80 een 15e plek!

 

Lotte Albers kwam met de 16e plek kort achter Whitney en haalde een mooi totaal van 33,75 punten.

 

Jaimy Kooiker is het laatste meisje van RKDOS die ook mee deed in deze categorie. Zij draaide op een klein foutje na op brug een hele mooie wedstrijd en eindigde op de 18e plek. Jaimy haalde een puntentotaal van 33,50 punten.


De pre instap meiden en trainster Monique Spekman kijken terug op een gezellige dag met fantastische prestaties. Zo mogen er nog vele pre instap wedstrijden volgen!

 

ImageImageImageImage