Flinke pech voor Rachel

Image Na het NK van afgelopen weekend kon Rachel zich weer gaan focussen op het leren van nieuwe elementen voor het volgende seizoen.
Lekker bezig met nieuwe dingen, zoals op sprong een overslag salto.

Dat ging hartstikke goed, daarna ging ze op balk bezig met salto achterover.

De eerste paar keer met weinig hulp ging super goed, daarom deed ze een poging om het alleen te proberen, helaas ging het toen hartstikke mis.
Rachel kwam met één voet naast de balk en verzwikte haar enkel zo hard dat ze daarna op de grond lag te kermen van de pijn, dit kon niet goed zijn.
Ze ging met haar ouders direct door naar Zwolle naar het ziekenhuis en daar werd geconstateerd dat haar enkelbanden behoorlijk uitgerekt waren, wat dus betekent dat ze eerst een week heel veel rust moet houden.

Volgende week moet ze voor controle terug komen en gaan ze kijken of de banden weer naar elkaar toe zijn gekomen, is dat het geval dan krijgt ze voor 2 tot 3 weken tape, is dat niet het geval dan word ze gegipst voor een aantal weken.

Hopelijk geneest het deze week goed genoeg dat ze getapet kan worden en dat ze dan in de vakantie haar enkel goed kan laten genezen, zodat ze na de vakantie weer rustig kan beginnen met turnen.

 

Rachel, heel veel sterkte toegewenst van heel RKDOS!!