Trainen tijdens de warmte

ImageTrainen tijdens de warmte met een gevoelstemperatuur van meer dan 25 graden prima, maar dan wel in aangepaste vorm. Zo dachten de trainsters er gelukkig ook over. Het wedstrijdseizoen is immers afgelopen, de uitvoering is achter de rug en de vakantie is in zicht.

Spontaan werd vanmiddag het idee geopperd om aan het einde van de les waterspelletjes op het naastgelegen grasveld te doen. En sportief als de leiding is, deden ook zij lekker mee. Na afloop was er nog een ijsje voor iedereen. Hiervan zijn foto's gemaakt, die je hier kunt bekijken.

 

Deze week staat helemaal in het teken van afsluiten. Zo gaan de pré instapmeisjes woensdagmiddag 1 juli op een bijzondere wijze laten zien wat zij zoal in een training doen, hun ouders, broertjes en zusjes mogen namelijk meedoen met de training in de turnhal. Foto's van deze training kun je hier bekijken.

 

Donderdag 2 juli wordt de hele afdeling van Turnen Dames vanaf 17.00 uur verwacht voor de afsluiting van het seizoen op het terrein van kano vereniging "de Skonenvaarder" aan de Reeveweg 2, nabij Roggebotssluis. Daar gaan zij onder begeleiding een eindje kanoën en gezamelijk een hapje eten. Het is verstandig om een handdoek en zwemkleding mee te nemen. De kosten hiervoor zijn € 5,=. Foto's zijn hier te bekijken.

 

Vrijdagmiddag zal dan de allerlaatste les van dit seizoen zijn, wat er precies gaat gebeuren zal afhangen van het weer.

Na de training zal de zaal ontruimd worden en de valkuil leeggehaald worden, zodat in de laatste week van de zomervakantie het hele complex grondig schoongemaakt kan worden. Hiervoor worden overigens nog vrijwilligers gezocht.