Start seizoen 2009 – 2010

ImageMaandag 17 augustus zal de grootste groep turnsters weer beginnen aan hun wekelijks trainingen, na een periode van 6 weken welverdiende vakantie, zullen zij zich vanaf die dag weer gaan voorbereiden op het nieuwe turnseizoen.

 

Woensdagmiddag is de eerste training van het nieuwe seizoen voor de aller jongste turnsters, ook zij zullen zich gaan voorbereiden op een heuse wedstrijd later dit seizoen.

 

Zij beginnen allemaal in een geheel frisse turnhal, die deze week door een aantal vrijwilligers van onder tot boven weer schoon gemaakt wordt.

 

Als iedereen weer een beetje in het ritme van de trainingen is gekomen, staat er voor het laatste weekend van augustus het kampweekend gepland, hierover viel eerder al te lezen op onze site.

 

Het nieuwe clubpakje voor de komende twee turnseizoenen is binnen en ook komt er nog een nieuw trainingspak, deze zal nadat iedereen gepast heeft, besteld worden.

 

Verder is alle informatie voor de afdeling Turnen Dames weer up to date gemaakt, met uitzondering van de portretfotos’s. Deze zullen z.s.m. van alle turnsters gemaakt worden en op de site geplaatst worden. Kijk dus ook een bij trainingsinformatie en agenda en houdt de site goed in de gaten.

 

Wij als trainsters wensen jullie veel plezier met de komende trainingen en alvast succes voor de wedstrijden die weer gaan komen.

 

Voorkant pakje

Image

 

 

 

Achterkant pakje

Image