Kamp 2009 Turnen Dames

 

Image ImageVolgende week vrijdag is het zover, dan begint het kamp van Turnen Dames 2009. We weten nu dat we in het WFG gebouw zitten, nieuw geplaatst in 2008 wat inhoudt, dat iedereen haar eigen matras of matje meeneemt. Kijk hier nog eens voor foto's van de locatie.

Bijna iedereen gaat mee met het kampweekend van Turnen Dames vrijdag 28 augustus tot zondag 30 augustus a.s.

Zorg dat je vrijdag om 17.00 uur aanwezig bent bij de turnhal, zodat de spullen ingeladen kunnen worden en we om 17.15 uur richting Heerde kunnen vertrekken. Zondagmiddag rond 14.15 uur verwachten wij weer terug te zijn bij de turnhal.

 

Wat het programma wordt voor het weekend willen we nog even als verassing bewaren, maar dat er een bonte avond is op vrijdag moeten jullie al wel vast weten.

Je mag hier namelijk alleen of met een groepje voor gaan oefenen. Dit mag van alles zijn zoals een dansje, liedje, kunstje of toneelstukje. Zaterdagavond mogen jullie dan aan een jury laten zien wat jullie kunnen.

 

Verdere informatie is te lezen in de brief die ook al is rond gemaild.

 

Zorg dat het geld z.s.m. en vóór 25 augustus a.s. overgemaakt wordt naar het girorekeningnummer dat in de brief vermeld staat, zodat de commissie ook verder kan met de voorbereidingen.