Afscheid Myrthe Oostenbrink

 

Image Afgelopen zaterdag heeft Myrthe Oostenbrink helaas afscheid moeten nemen van de dames selectie groep van RKDOS. Myrthe had voor de vakantie al een dipje en had er niet zo’n zin meer in, ook was de motivatie een beetje verdwenen.

Ze had toen al aangegeven dat ze een keer bij SV Hasselt ging kijken hoe het daar was.Na de vakantie heeft ze daar een aantal keer meegetraind en dat beviel haar goed. 

 

Myrthe moest elke dag vanuit Genemuiden direct vanuit school door naar Kampen om te kunnen trainen om 16.00 uur, dit was vaak aanpoten voor de familie om op tijd te kunnen komen.Ook was het voor de familie vaak lastig om te rijden, aangezien er nog meer sportende gezinsleden zijn.

 

Daarnaast had Myrthe geen leeftijdsgenoten in de groep, wat met wedstrijden voor haar ook minder leuk was.Daarom heeft ze uiteindelijk toch de keuze gemaakt om naar Hasselt te gaan.Myrthe heeft afgelopen seizoen meegedraaid in de 2e divisie, zo met z’n ups en downs door een vervelende knieblessure.Op de toestelkampioenschappen, waar ze voor het eerst een keuze oefeningen mocht draaien, haalde ze zelfs nog brons op de balk.

 

Van alle meiden heeft ze als afscheid nog een mooie fotolijst gekregen met een herinnering aan haar leuke RKDOS tijd en een kaart waar iedereen wat moois op heeft gezet.Myrthe deelde als bedankje nog wat uit aan de hele groep, die ook haar weer bedankten voor de gezellige tijd.

 

Myrthe, we willen je heel veel plezier en succes wensen bij de andere vereniging, en we komen je vast nog wel weer een keertje tegen op de wedstrijden!!

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image