Nieuwe portretfoto's online

 

Image Zaterdag 5 september heeft Mark Diender weer groeps- en portretfoto's van bijna alle turnsters en leiding gemaakt. De foto's zijn te zien bij de afdeling Turnen Dames, onder de diverse kopjes portretten wedstrijdgroepen.

De groepsfoto is te zien onder het kopje groepen en de foto's van de leiding, onder leiding aan de rechterzijde van het menu Turnen Dames.  

 

Voor de turnsters die niet aanwezig konden zijn, wordt een nieuwe datum geprikt, wanneer dit zal zijn, zullen jullie van de leiding te horen krijgen.

 

Tijdens deze ochtend was er voor de ouders de gelegenheid om eens te komen kijken wat hun dochter zoal in een training doet. Onder het genot van koffie thee en ranja met een plakje zelf gebakken cake in de kantine van RKDOS, werd hier gretig gehoor aan gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Ook werden de "oude traingspakken" alvast ingenomen, omdat we hard bezig zijn met nieuwe trainingspakken. Er was de mogelijkheid om een "oud traingingspak" voor een bedrag van € 15,= aan te schaffen. Leuk voor later, als herinnering zeiden veel turnsters, maar ook omdat de pakken zo fijn zitten, lieten vele turnsters weten. Er zijn er een heleboel verkocht, maar nog niet allemaal. Wie dus nog graag een trainingspak wil hebben, kan deze via de leiding alsnog aanschaffen.