Opgeven voor de gezelschapsspelletjes kan nog tot zondag

Image Je kunt je nog opgeven t/m zondag 18 oktober a.s, voor de spelletjes van woensdag 21 oktober, in de herfstvakantie in de kantine van RKDOS. Vraag je turnvriendinnen of ze ook komen en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alle leden van RKDOS vanaf 4 jaar mogen mee doen.

 


In het eerste deel, vanaf 16.30 uur tot 18.30 uur, kunnen alle leden vanaf 4 jaar t/m 8 jaar meedoen.

Er staan spelletjes voor de leden klaar, maar heb je zelf een leuk spel, dan mag je dat ook meenemen, voorzie wel alles van je naam.

 

In het tweede deel, vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur, kunnen alle leden vanaf 8 jaar meedoen met het spel “de Weerwolven van Wakkerdam”, voor sommigen al een heel begrip, maar voor velen ook volledig nieuw. Een uitleg van dit leuke, slimme spel wordt die avond ook gegeven en spelenderwijs worden ook nog aanwijzingen gegeven.

 

Leden van 8 jaar hebben de mogelijkheid om te kiezen om aan  een van de spelrondes mee te doen.

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, willen wij ook ouders  inzetten als spelbegeleider, hiervoor kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Hou er wel rekening mee dat niet iedereen ingezet kan worden, maar misschien een volgende keer wel.

 

Verder willen we vragen om een kussen mee te nemen waar je lekker op kunt zitten, zodat we iedereen een plekje in de kantine kunnen geven.

 

Geef je op voor zondag 18 oktober a.s. via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken vermeld daarin je naam, leeftijd en welk spel je mee neemt. Ben je 8 jaar, dan moet je ook aangeven of je in het eerste deel of in het tweede deel mee komt spelen. Wil je als ouder komen helpen, geef dit dan ook aan in de mail.

 

Voor ranja en chips wordt gezorgd en deelname is helemaal gratis.

 

Voor verdere vragen kun je ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.