Twee extra wedstrijden voor de 2e divisie turnsters

ImageOmdat er dit jaar in de tweede divisie niet zo veel turnsters zijn ingeschreven, hebben de product groep turnen dames van Overijssel en Gelderland de handen ineen geslagen en besloten om deze twee regio's samen te voegen.

 

Dit betekent dat de 2e divisie turnsters dit seizoen tijdens de regio wedstrijden al turnsters uit Overijssel en Gelderland tegen zullen komen.

 

Leuke bijkomstigheid hieraan is dat het voor de turnsters in Overijssel een extra wedstrijd oplevert. In Gelderland turnt deze divisie namelijk altijd 3 voorwedstrijden in plaats van twee. Dit seizoen mogen ook de turnsters uit Overijssel aan deze drie wedstrijden deelnemen. De eerste plaatsingswedstrijd is nu dit kalenderjaar nog, namelijk 12 december.

 

Daarnaast zullen de turnsters uit de 2e en 1e divisie ook dit jaar weer worden ingeschreven voor het Sidijk Toernooi. Vorig jaar heeft RKDOS hier voor het eerst aan deelgenomen en dit is zeker goed bevallen. Vandaar dat we ook dit jaar hier van de partij zullen zijn. Dit toernooi vindt weer plaats in Heereveen op 20 en 21 februari.