Sinterklaas was weer in het land

Image Het was weer tijd voor de Sint en zijn Pieten. Deze week stond daarom ook in het teken van Sinterklaas bij de turnsters. Omdat Sint het ook dit jaar weer gigantisch druk had met cadeaus rondbrengen, werden er lootjes getrokken waar de naam van een andere turnster op stond. Voor 5 euro wat uitzoeken voor diegene en dan mooi inpakken!  Maar voordat de cadeaus weer uitgepakt werden, gingen alle meiden eerst gezellig spelletjes doen in 5 teams.Twister, hihi, jungleknoop en proeven werden een groot succes met een hoop lol voor iedereen!

 

Ook de handstandbeker werd dit jaar weer gedaan, bij de pré – pré instap en pré -instap werd deze prijs gewonnen door Lotte Albers, bij pupillen 1 en 2 door Anna ten Napel en bij jeugd, junioren en senioren door Rachel Saad.

 

Daarna was het tijd voor de cadeaus, dat was toch het meest spannende voor iedereen die avond. Wat zou de ander nou voor moois hebben gekocht voor jou? Eerst moest er een ballon kapot gemaakt worden waar de naam inzat van iemand die een cadeautje van de grote stapel mocht pakken. Soms moest er wel 5x op de ballon gesprongen worden voordat hij knapte, daarna kon diegene eindelijk een cadeau pakken! Er kwamen prachtige cadeaus te voorschijn, van lipgloss tot mooie stikkers, van een prinsessensetje tot knutselspullen, iedereen werd hartstikke verwend die avond!

 

Tussendoor nog even smikkelen van een lekker patatje en een knakworstje.

 

Jedinja Ophoff kreeg nog een mooie fotolijst met foto’s van haarzelf en de groep van RKDOS omdat ze helaas afscheid heeft genomen van de groep. Jedinja is al een tijdje geblesseerd waardoor ze bijna niks meer kan. Ze is zo hard aan het groeien, dat haar lichaam het vele trainen niet aankan waardoor ze erg veel pijn heeft in knieën, polsen en ellebogen. Daarom heeft ze de keuze moeten maken om te stoppen omdat het niet meer ging en de lol er daardoor vanaf was. Jedinja we wensen je allemaal veel sterkte toe en hopen dat je snel van de pijn af bent!

 

Aan het einde van de avond nog een mooie groepsfoto met z’n allen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan om lekker te kunnen genieten van de cadeaus die iedereen had gekregen! 

 

Ook dit jaar was het dus weer een groot succes met heel veel plezier! Daarom ook iedereen hartstikke bedankt voor de geweldige gezellige avond! Ook de commissie bedankt voor alle voorbereidingen die zijn gedaan voor deze avond, op naar het volgende Sinterklaasfeest! 

 

Voor de jongste meiden was het Sinterklaas gevoel op de donderdag nog niet verdwenen, want er was tijdens de training een heel groot pietenparcours uitgezet waar de meiden als team iets konden verdienen! Er waren 6 verschillende thema’s waar 2 teams tegen elkaar moesten strijden. Van zoveel mogelijk ballen in de basket gooien, tot zoveel mogelijk radslagen en koprollen tot stand op de balk, een parcours over banken en kasten afleggen waarin pakjes overgebracht moesten worden, een klimwand waar je zo snel mogelijk overheen moest, wie het langste opgetrokken kon hangen aan de brug en een estafette waarbij je de snelste tijd moest afleggen over allerlei situaties. De meiden waren razend enthousiast en deden hun uiterste best om zoveel mogelijk te scoren! Aan het einde kregen ze allemaal een super pietenturndiploma en een zakje met pepernoten omdat ze zo hun best hadden gedaan. De meiden vonden het helemaal geweldig en waren allemaal apentrots op hun pietendiploma!  

 

Image 
Image