Goud voor Steffanie Diender

Image Afgelopen zaterdag was de plaatsingswedstrijd van de 3e divisie damesturnen. De wedstrijden waren dit keer in Hardenberg. Mooi dichtbij met het slechte weer.  

 

 

 

Steffanie Diender kwam uit in de categorie instap niveau 9 voor RKDOS. Voor haar was het een zeer geslaagde dag. Steffanie begon op brug waar ze meteen al een vlekkeloze oefening turnde en een 13,150 scoorde! Daarna kon het ook al niet meer op, Steffanie behaalde het hoogste balkcijfer namelijk een 12,850. Met al haar mooie cijfers wist ze een verdiende 1e plek te halen!

 

In wedstrijd 2 waren de pupillen 1 meisjes aan de beurt. Hier kwam Denice de Vries uit voor RKDOS kamen. Ze begon op balk. Denice liet daar een hoop punten liggen door een element te vergeten. Maar de toestellen daarna wist ze haarzelf weer goed op te pakken en kon ze haar balkscore inhalen met een geweldige vloerscore van 13,800. Denice behaalde uiteindelijk een 14e plek.

 

Ook Maaike Menken en Jeanine Neleman zaten in de 2e wedstrijd. Zij kwamen uit in de categorie junior 5. Maaike zit dit jaar in haar 1e jaars junior. Zij heeft haarzelf goed door de wedstrijd geschopt. Ze wist op sprong een knappe 11,900 te halen. Maaike eindigde op de 14e plek. Ook jeanine kon op sprong haar hoogste cijfer behalen. Zij behaalde namelijk een 11,250. Waarmee ze uiteindelijk op de 19e plaats kwam. Beide meiden hebben met een val van balk toch een goede wedstrijd gedraait.

 

Alle meiden hebben zich geplaatst voor de volgende plaatsingswedstrijd op 13 februari.Zo kunnen de turnsters en de trainsters van RKDOS terug kijken op een geslaagde 1e plaatsingswedstrijd voor de 3e divisie meisjes!