Geslaagde sinterklaasviering turnsters

30 november hebben de turnsters de jaarlijkse sinterklaasviering gehouden. Sinterklaas had via een brief uitgelegd dat hij het de komende dagen zo druk had en daarom gevraagd of de meisjes iets voor elkaar wilden kopen. De meisjes hebben lootjes getrokken en daarna cadeautjes gekocht.

Sommigen hadden het cadeau op een bijzonder manier ingepakt als surprise. Anderen hadden het mooi voorzien van inpakpapier en lint. Het zag er allemaal heel kleurig uit.

 

Eerst werden de cadeaus uitgepakt. Er waren veel verschillende cadeaus, van knutselpakketjes tot sieraden en make-up. Toen iedereen haar cadeautje had uitgepakt zijn we begonnen met het spel  ”levend ganzenbord”. Dit bestond, net als het bordspel, uit veel stations waar bijzondere opdrachten gedaan moesten worden. Alle opdrachten stonden in het teken van Sinterklaas. Zoals schoorsteen bouwen, pepernoten eten met stokjes en cadeautjes inpakken. Het was een leuk spel, maar er was te weinig tijd om helmaal uit te spelen. Want er moest ook nog gegeten worden. Er werd gezorgd voor patat met een frikadel of kroket.

Tijdens het eten werd er nog een prijs uitgereikt aan Denice de Vries?  Zij had de meeste loten voor de Grote Club actie verkocht. Zij kreeg hiervoor een mooie Mp3-speler.
Ook was er de uitreiking van de handstandbeker. Afgelopen periode is tijdens een van de trainingen gestreden om de handstandbeker. Tess, Anna en Esther konden in hun leeftijdsgroep het langst op de handen staan. Zij kregen hiervoor de wisselbeker. Ze moeten nog 2x dit jaar winnen om de beker te mogen houden. Toen iedereen verzadigd was, was er nog tijd over om even te spelen of te kletsen. Om 18.30 uur ging iedereen, na een gezellige middag en met een mooi cadeau, weer naar huis.

Foto's van deze gezellige middag kun je hier bekijken.