Artikelen - Gymnastiek

Linda van de Berg stopt met lesgeven

Dinsdag 31 januari j.l. was het de laatste lesdag voor juf Linda. Elf jaar lang heeft ze met plezier zelfstandig de groepen meisjes gymnastiek in IJsselmuiden les gegeven. Daarvoor was zij al jaren de vaste hulpleiding van deze groepen. De meiden hebben juf Linda flink verwend met allerlei lekkers, cadeautjes en tekeningen. 

Lees meer: Linda van de Berg stopt met lesgeven

Vacature

Gezocht: leiding gymnastiek Ijsselmuiden Voor de dinsdagmiddag zijn wij op zoek naar leiding voor de meisjes gymnastiek in IJsselmuiden. De huidige lessen worden gegeven van 16.00 uur tot 18.00 uur. Mogelijkheid bestaat om, samen met huidige hulpleiding deze groep uit te breiden naar een gemengde jongens en meisjes groep. Vind je lesgeven leuk, en heb je enige ervaring op dit vlak? Neem dan voor meer informatie contact op met Paula Hollander Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Eric Koek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezocht: leiding gymnastiek!

Voor de dinsdagmiddag en de woensdagavond zijn wij op zoek naar leiding voor de jongens en de meisjes gymnastiek in IJsselmuiden.

Vind je lesgeven leuk, en heb je enige ervaring op dit vlak? Neem dan voor meer informatie contact op met Linda van den Berg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )of Eric Koek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )