Elf teams bij Kamper springwedstrijden

ImageRKDOS doet met elf teams mee aan de Kamper Springwedstrijden, zaterdag 1 november in De Reeve. De vereniging komt in actie met zes meisjesteams en vijf jongensteams. Het gaat in totaal om tientallen gymnasten van RKDOS. 


De wedstrijd is alleen bedoeld voor leden van recreatiegroepen in de gemeente Kampen. Het gaat om jongens en meisjes die wekelijks maixmaal een uur trainen. De Kamper Springwedstrijden staan jaarlijks op de sportieve kalender. Dit jaar tekent RKDOS met gv 's-Heerenbroek voor de organisatie van de wedstrijden in sporthal De Reeve. De editie van vorig jaar was in de Oosterholthoeve. Vanuit IJsselmuiden komen vijf meisjesgroepen van RKDOS in actie, evenals drie jongensteams. Bij de gymnastiekafdeling in Kampen gaat het om één meisjes- en drie jongensteams. Lees hier het volledige programma en de indeling.

 

Kampen, jongens

De jongens van RKDOS moeten zaterdag 1 november om 10.30 uur in sporthal De Reeve zijn. Hun wedstrijd duurt tot ongeveer 13.00 uur. Op donderdag 23 oktober is er ter voorbereiding van 9-11 uur nog een extra gymles in het Turncentrum Kampen. Om qua uitstraling als één vereniging naar voren te komen, is het de bedoeling dat alle jongens meedoen in een wit t-shirt en blauw sportbroekje. Die moeten alle jongens bij zich hebben. RKDOS probeert nog uniforme gympakjes te regelen, voor deze gelegenheid in bruikleen.

 

RKDOS 11 (jongens 1):

Joris Bosman, Yoran Teune, Semjin Ho Tham Kouie, Noah van de Burg, Kevin Mondriaan, Gertjan Raap, Maarten Roorda, Bodhi Ruijmgaart, Leon Tennekes, Jesse Koens, Joran van de Kamp.

RKDOS 10 (jongens 2):

William Bruin, Tycho Paus, Dani Goosen, Carlo van de Put, Sander Klappe, Lieuwe Roorda.
RKDOS 9 (jongens 2):

Tom Adema, Kaj Goosen, Jaap Kruisman, Lloyd Dissel, Ivo Kooman, Robin Karel.

 

Kampen, meisjes

De meisjes van RKDOS springen van 9.00-9.40 uur. Ze moeten om 8.30 uur in de sporthal zijn. De prijsuitreiking staat pas op de rol voor ongeveer 12.30 uur, tijdens het wachten daarop is er nog wel een demonstratie.

 

RKDOS 1 (meisjes 1):

Dianne van de Zee, Demi van Moerkerk, Manouk van Mierlo, Whitney Boom, Maud Bottenberg, Eniek Westendorp, Jasmijn van Dijk, Roos Diender, Lynsey Vermeulen, Silke Meijberg, Eva van de Belt.