Goud en brons voor recreatiespringers

ImageRecreatiespringers van RKDOS hebben zich afgelopen weekeinde van hun beste kant laten zien tijdens regionale springwedstrijden in Nijverdal. Gerjon Westerink ging met goud naar huis, Milaan Westendorp pakte twee keer brons.

Voor de springers was het een fantastische dag omdat RKDOS al een paar jaar niet heeft meegedaan aan dit evenement.  Het was even wennen, maar beslist voor herhaling vatbaar, vindt Jeroen Feenstra van RKDOS. De springers doen een volgende keer zeker weer mee, zo is zijn overtuiging.

Milaan Westendorp, Eniek Westendorp, Eva Kist, Roos Diender en Ivo Kooman waren ’s morgens aan de beurt in Nijverdal. Milaan was de enige springer van RKDOS die in de prijzen sprong. Hij pakte brons op de dubbele minitrampoline en minitrampoline.
In de middag wedstrijd maakten Kai Edink, Beau van Dijk, Lisanne Diender hun opwachting, evenals de ervaren wedstrijd selectiespringers Arnoud Brink en Gerjon Westerink. Ze springen op de toestellen plank pegasus,  minitrampoline, dubbele minitrampoline en tumbling. Gerjon greep goud op de minitrapoline. Het was niet zijn eerste titel: Gerjon was al drie keer eerder kampioen van de regio op springgebied.  Gerjon en Arnoud bereiden zich zich nu nog voor op het NK individueel springen.