Springers naar Open Hoekse kampioenschappen

ImageBij voldoende belangstelling doet RKDOS dit jaar weer mee aan de Open Hoekse springkampioenschappen. Deze titelstrijd in Hoek van Holland is dit jaar op zaterdag 16 mei. Opgeven kan tot 10 april via Rudy de Munnik.  Vorig jaar was RKDOS ook van de partij.


De Open Hoekse Springkampioenschappen staan voor de zevende keer op de springkalender. RKDOS mag hierbij niet ontbreken, vindt Rudy de Munnik, trainer van de recreatiespringers bij RKDOS. “Dit is de kans om je in te schrijven, helemaal na het mislopen van het NK”, zegt hij.


Zeven toestellen staan op het programma: minitrampoline, dubbele minitrampoline, verende tumblingbaan, plank/kast of pegasus, pegasus minitramp, tafel minitramp en air tumblingbaan. Iemand kan zich inschrijven voor een of meerdere toestellen. Voor zes van de zeven toestellen geldt dat deelnemers vier sprongseries maken, met uitzondering van de tumplingbaan waar hooguit drie series worden gesprongen.  Bij steuntoestellen als kast, pegasus en tafel moeten drie steunsprongen worden gemaakt.


De inschrijving bij de wedstrijdorganisatie sluit 15 april, om de inschrijving in eigen huis te verwerken sluit RKDOS de inschrijving eerder. Wie mee wil doen, moet zich voor 10 april melden bij Rudy de Munnik (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Mail je naam, geboortedatum en de toestellen waarop je wilt uitkomen. Deelname kost vier euro per onderdeel.