Springers RKDOS gouddelvers

ImageVier springers, tien medailles. Met deze topscore had RKDOS niets te klagen over de springwedstrijden, vandaag in Dedemsvaart. Rommé Seinen haalde de meeste medailles op, Gerjon Westerink won het koningsnummer bij de heren: de minitrampoline.


RKDOS reisde met een klein groepje naar de individuele springwedstrijden van Overijssel. Rommé pakte drie gouden medailles en een zilveren. Hij won bij de jongens tot twaalf jaar op de onderdelen minitramp, tumblingbaan en dubbele minitramp, bij plank/kast was er voor hem een tweede plaats. Erik Kamerman ging ook met drie keer goud naar huis, in de categorie Jeugd tot zestien jaar. Hij zegevierde op minitrampoline, de pegasus en de dubbele minitrampoline.

 

Arnoud Brink debuteerde tijdens de springwedstrijden en pakte meteen brons op dubbele minitrampoline bij de heren. Het goud op de minitrampoline bij de heren was voor Gerjon Westerink die op dit koningsnummer heer en meester was. Hij sprong ook nog naar een zilveren plak op plank/pegasus.

 

Rudy de Munnik, trainer van de recreatiespringers van RKDOS, kijkt tevreden terug op de springwedstrijden. “Gerjon die wint op het koningsnummer, Arnoud die debuteert met brons. Hopelijk doen we volgend jaar met meer springers mee.”

 

Uitslagen