Meld je aan voor het kamp van RKDOS

ImageHet programma is nog een verrassing, maar dat het kamp van Turnen Heren een activiteit is waar je bij moet zijn, dat is wel zeker. Ook de springers van RKDOS mogen mee. Deze week krijgen alle springers de aanmeldingsbrief zodat RKDOS nog voor de zomer weet wie meegaat. 

 

Het kamp van Turnen Heren is dit jaar van vrijdag 4 tot en met zondag 6 september op het scoutingterrein van de Martin Gasmangroep. Het is het vierde kamp van RKDOS dat voor het eerst in IJsselmuiden wordt gehouden, aan het Ganzendiep. Vorig jaar was het kamp nog in Elburg. Vorig jaar gingen dertig turners en springer mee, RKDOS hoopt dat dit jaar zo veel mogelijk jongens van de partij zijn, want dat maakt het kamp extra leuk als start van een nieuw seizoen.


Een speciale werkgroep van de Commissie Turnen Heren organiseert het kamp. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Als de invulling van het programma duidelijk is, worden de details via deze website bekend gemaakt. De werkgroep zorgt voor voldoende begeleiding.


Voor eind juni wil deze werkgroep weten wie allemaal meegaan. Wie drie dagen te lang vindt of liever niet op zondag van huis is, kan zich ook alleen voor de zaterdag inschrijven. Lees de kampbrief door. Vul het aanmeldingsformulier in en lever dit in voor donderdag 25 juni bij een van de trainers, samen met de kosten van het kamp. Het kamp kost 40 euro voor drie dagen en 20 euro voor alleen de zaterdag.

 

Meer info: Sander Meuleman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-11911587.