Romme Seinen clubkampioen

 

ImageMet ruim een punt voorsprong op de concurrentie heeft Romme Seinen zaterdag 22 december de belangrijkste clubtitel van RKDOS in de wacht gesleept. Met 105,600 punten behaalde Romme de hoogste score van de dag bij de A-selectie.

 

``Een terechte clubkampioen´´, meent Michael Hollander, hoofdtrainer van de heren bij RKDOS. ``Hij had zaterdag het hoogste niveau van alle afdelingen.´´ Op brug en rek kon niemand van de A-selectie tippen aan de score van Romme. Bij de Turnkids was de hoofdprijs voor Maurice Klappe (106,100), Benjamin Groot Koerkamp pakte de beker bij de B-selectie door 106,400 punten te vergaren.


Na afloop was er tevredenheid over de prestaties van de turners. “Ik ben absoluut tevreden, ja’’, aldus Hollander. “Je zag wel dat de concentratie niet altijd even goed was. Tijdens zo’n kampioenschap als dit kun je de turners niet optimaal begeleiden, een paar vaste begeleiders waren met vakantie. Dan zie je bijvoorbeeld dat een salto van de rek die normaal gesproken gesneden koek is, nu eindigt op de billen of dat een turner bij de landing doorvalt.’’


Aan de clubtitelstrijd bij de heren deden 29 jongens mee. Een goed gevulde tribune van sporthal De Reeve keek toe. Naast de drie kampioenen per categorie waren er ook nog prijzen voor de turners per divisie in hun leeftijdscategorie. Maurice Brink, Bob Schuring, Jordi Spaan en Lars Vos stonden op de hoogste trede van het ereschavot van de A-selectie, bij de B-selectie gingen eerste prijzen naar Erik kamerman, Arnoud Brink, Thijs Kamerman, Samuel Boellaard, Jordy Ohms, Lucas Post, Axel Leusink en Janick de Groot.

 

Voor foto's:

http://photo.leeuwte.nl/index.php

http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=062666EB24057756

Uitslagen Heren