RKDOS in Top 3 'Sportiefste amateursportclub Overijssel'

Op zondag 8 januari is RKDOS in de top drie geëindigd tijdens de Overijsselse sportverkiezingen. In de categorie 'Amateursportclub 2016' won SV Helios uit Deventer. RKDOS prijst zich gelukkig met de gedeelde tweede plek en een cheque van EUR 500,-.
Lees hieronder het sfeerverslag van één van de vijftig jeugdleden die zondag naar de studio van RTV Oost afreisde, om live bij de opnames van 'Het Sportmoment 2016' te zijn.
 
"Vandaag zijn wij met 50 leden van RKDOS naar Hengelo vertrokken voor de opnames van RTV Oost. Daar werden de sportverkiezingen gehouden en de beste sporters van 2016 in het zonnetje gezet. 
 
Om 13.30 vertrokken wij richting Hengelo. Toen we aangekomen waren, stapten we uit en was er al een grote camera op ons gericht. We liepen naar binnen, er werd gezongen en het was best wel druk. 
 
Om half 4 startten de opnames, waarbij we onder andere Sanne Wevers, Lieke Wevers, Anna van der Bruggen en mede Kampenaren Gerben Last en Gery Hekman zagen. 
 
Er werden prijzen uitgereikt en aan het einde was er de kans om met de sporthelden op de foto te gaan. Ook werden er vele handtekeningen uitgedeeld. 
 
Ook de catering was goed verzorgd, er was van alles te drinken en er werden heerlijke bitterballen geserveerd. Rond 17.00 uur vetrokken we weer huiswaarts. Wij, als vereniging RKDOS KAMPEN, hebben €500,- gewonnen. Het was een hele gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar!"