Regionale springwedstrijd

RKDOS Kampen heeft zich na lange tijd eindelijk weer laten zien op de regionale springwedstrijd die dit jaar in Emmeloord gehouden werd! Wegens de succesvolle groei van het trampoline springen bij RKDOS Kampen konden we twee leuke teams samenstellen, een damesteam en een herenteam!

De dames mochten in de morgen hun sprongen laten zien in de categorie C Junioren. Ze hebben geweldige sprongen laten zien op de 3 toestellen waaraan zij meededen. Helaas hebben ze geen prijzen weten te pakken maar kijken ze met veel plezier en een goed gevoel terug op de wedstrijd.

`S middags was het de beurt aan de heren om hun sprongen te laten zien in dezelfde categorie als de dames. Met gezonde spanning begonnen zij aan het eerste toestel plank pegasus. Na wat gemopper over de plank tijdens het inspringen lieten zij een geweldige serie sprongen zien aan de jury.
Op trampoline en trampoline pegasus hebben ze zich zelf overtroffen door ook daar mooie sprongen te laten zien.
Na een lange middag was het tijd voor de prijsuitreiking. De mooie sprongen die de heren hebben laten zien werden beloond! Op elk toestel mogen zij met trots vertellen dat ze 2e zijn geworden!

Als trainers kijken wij met een trotse blik terug op deze wedstrijd. We hebben laten zien dat RKDOS terug is! Volgend jaar hopen wij met nog meer springers mee te doen en gaan we natuurlijk voor de 1e plek!