· 

Eerste editie van Freerun Event Kampen groot succes

"Het nieuwe jaar sportief inluiden". Onder dat motto heeft RKDOS in samenwerking met Hollander Sport & Support, Freerun Academy en met medewerking van KNGU district Oost op maandag 2 januari de eerste editie van Freerun Event Kampen georganiseerd. 

Ruim 80 freerunners uit de hele regio waren van de partij en genoten zichtbaar van de set-ups die Turncentrum Kampen te bieden

had. De deelnemers werkten in drie blokken van anderhalve uur aan hun vaardigheden. Een tiental trainers van onder meer Freerun Academy en RKDOS stonden klaar voor tips en trucs en verzorgden diverse instructieblokken. De RKDOS kantine was de hele dag geopend voor toeschouwers en publiek en konden onder genot van een verse bak koffie, thee of andere versnapering genieten van al het stuntwerk in de zaal.

 

Foto's zijn, met dank aan Kim Klappe rechtenvrij hier te vinden. Het idee leeft, mede op basis van de reacties van deelnemers en aanwezige toeschouwers, om het evenement twee tot driemaal per jaar te organiseren. De volgende editie zal hoogstwaarschijnlijk in de tweede week van de meivakantie plaats gaan vinden.